RU NL
+31-10226-4070 raven_group

Beter één vogel in de hand dan tien in de lucht

Rusland-gerelateerde diensten

Het zoeken naar zakenpartners

Wij bieden u graag onze hulp aan om geschikte zakenpartners in Rusland te vinden, zoals bijvoorbeeld leveranciers, kopers, consumenten voor uw goederen en diensten. Dankzij onze uitstekende kennis van de Russische markt en Russische taal en onze nauwe contacten met de Russische zakengemeenschap, kunnen wij de beste offerte voor u uitzoeken. Ook staan we u graag bij om voorbereidende onderhandelingen met uw Russische zakenpartners te voeren. Wij helpen u meer informatie over uw zakenpartner te verkrijgen, zoals zijn financiële situatie, reputatie, andere informatie over zijn zakelijke activiteiten.

Advies over zakendoen en belasting

Onze professionele belastingadviseurs en financiële deskundigen helpen u graag om wegwijs te worden in de bijzonderheden van zakendoen in Rusland (of met Russische zakenpartners), inclusief de registratie van vertegenwoordigingen en filialen van buitenlandse bedrijven, belastingheffing, het sluiten van overeenkomsten, douane-gerelateerde zaken, betalingen naar Rusland en uit Rusland, certificering van goederen en diensten, werken met banken en verzekeringsmaatschappijen enz. Wij helpen u een optimale structuur van uw bedrijf te ontwikkelen, waardoor u minder belasting in Rusland hoeft te betalen.

 Advies op het gebied van financiën en recht 

Onze professionele juristen geven u graag advies over alle aspecten van het burgerlijk, financieel en fiscaal recht van Rusland. Dankzij 20 jaar werkervaring in Rusland en toegang tot de databases van de Russische wetgeving, kunnen wij de hoge kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Op verzoek van de klant kunnen wij iedere Russische wet of uitvoeringsbepaling naar Nederlands vertalen.

Vertegenwoordiging

Ons bedrijf biedt u een aantal diensten die te maken hebben met vertegenwoordiging in Rusland, zoals het verkrijgen en indienen van diverse documenten en brieven, door ons vertegenwoordigd worden bij welke overheidsinstantie dan ook, het voeren van voorbereidende onderhandelingen. Door gebruik te maken van onze diensten, bespaart u veel meer geld dan wanneer u zelf naar Rusland afreist.